Erre az állásra várjuk a jelentkezést

Ellátandó feladatok: A technikumban matematika tantárgy oktatása, egyéb oktatói feladatok ellátása.

A munkakör betöltéséhez szükséges feltétek:

­cselekvőképesség,

büntetlen előélet és a pályázó ne álljon a tevékenység folytatását kizáró foglalkozástól eltiltás hatálya alatt,

egyetemi szintű vagy mesterfokozatú, a tantárgynak megfelelő (matematika) szakos tanári végzettség.

Benyújtandó iratok, igazolások:

szakmai önéletrajz,

­nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a pályázó hozzájárul a teljes pályázati anyagának továbbításához (harmadik személlyel közlés), ­nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul személyes adatainak pályázattal összefüggő kezeléséhez, továbbításához,

90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány a büntetlen előélet és annak igazolására, hogy a pályázó nem áll a tevékenység folytatását kizáró  foglalkozástól eltiltás hatálya alatt,

­iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló oklevel(ek) bemutatása.

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör legkorábban 2021. augusztus 23. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. augusztus 6.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt  az iskola honlapján megtalálható telefonos elérhetőségek egyikén kapható.

A pályázat benyújtásának módja: A pályázatot elektronikus úton kérjük benyújtani acsady@acsady-papa.edu.hu e-mail címre.

A pályázat elbírálásának módja, rendje: A benyújtott dokumentumok alapján az igazgatóhelyettes személyes elbeszélgetésre hívhatja a jelentkezőket, majd javaslata alapján a Pápai Szakképzési Centrum főigazgatója dönt.

A pályázat elbírálásának határideje: 2021. augusztus 19.

Címkék: matematika, oktató, pápa, pedagógus

Bruttó fizetési sáv:
Megállapodás szerint a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény és a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény, valamint a vonatkozó jogszabályok alapján.

Jelentkezni a "Jelentkezem" gombra kattintva lehet.

A jelentkezéshez be kell lépned a fiókodba.


Az Állásverzumban elkészített önéletrajz profilodat is felhasználhatod a jelentkezéshez. Ez megkönnyíti a dolgod, hiszen a profiloddal egy kattintással jelentkezhetsz a hirdetésekre, nem kell minden alkalommal kitöltened a jelentkezési űrlapot. Ha nincs még ilyened a lenti gomb megnyomásával készíthetsz egyet. Kattints az alábbi gombra, az önéletrajz profilod elkészítéséhez és a jelentkezésed továbbításához.