Erre az állásra várjuk a jelentkezést

A Vas Megyei Szakképzési Centrum Puskás Tivadar Szakképző Iskola és Kollégium pályázatot hirdet épületgépész szakos oktatói munkakör betöltésére.

A megbízással járó lényeges feladatok: Épületgépészeti, gépészeti, hegesztési tantárgyak oktatása, tehetséggondozás, versenyekre történő felkészítés, továbbá az oktatói munkakörhöz kapcsolódó egyéb feladatok ellátása. Az intézmény éves munkaterve alapján az iskolai programokban való aktív részvétel.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

·         épületgépészeti vagy gépészeti felsőfokú végzettség,

·         több szakos képesítéssel rendelkezők,

·         szakmában eltöltött 3-5 év gyakorlat (de pályakezdők jelentkezését is várjuk)

A pályázathoz csatolandó iratok, igazolások:

·    fényképes szakmai önéletrajz;

·    végzettségeket, képesítéseket tanúsító dokumentumok másolata;

·    90 napnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány a büntetlen előélet igazolására, valamint annak igazolására, hogy a pályázó nem áll foglalkozástól való eltiltás hatálya alatt, amely a munkaviszony létesítését nem teszi lehetővé

·    nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez, teljes pályázati anyagának sokszorosításához, harmadik személlyel történő közléséhez.

Munka Törvénykönyve szerinti foglalkoztatás, bérezés megállapodás szerint.

További információt a pályázattal kapcsolatban Vöcsei Imre igazgató úr nyújt.

Az állás legkorábban betölthető: 2022.08.15.

 

Címkék: büntetlen előélet, cselekvőképesség, középfokú végzettség-Épületgépész technikus

Jelentkezni a "Jelentkezem" gombra kattintva lehet.

A jelentkezéshez be kell lépned a fiókodba.


Az Állásverzumban elkészített önéletrajz profilodat is felhasználhatod a jelentkezéshez. Ez megkönnyíti a dolgod, hiszen a profiloddal egy kattintással jelentkezhetsz a hirdetésekre, nem kell minden alkalommal kitöltened a jelentkezési űrlapot. Ha nincs még ilyened a lenti gomb megnyomásával készíthetsz egyet. Kattints az alábbi gombra, az önéletrajz profilod elkészítéséhez és a jelentkezésed továbbításához.